Om du upptäcker att du spenderar för mycket tid på vår webbplats kan du stänga ditt konto genom att kontakta kundtjänst. Din IP-adress och e-postadress kommer då att blockeras av oss i 12 månader, och du kan inte längre använda snapdate.se. Kontakta oss på team@snapdate.se för att spärra ditt konto.

Kostnadskontroll och öppenhet är viktigt för oss på snapdate.se. Det är därför vi inte har dolda kostnader eller automatiska prenumerationer. Du har full kontroll och bestämmer själv när och hur ofta du köper kredit. Med snapdate.se kan du välja mellan olika kreditpaket och ju fler krediter du köper på en gång, desto billigare är det per kredit och så kan du skicka fler meddelanden. Varje kreditköp är unikt och måste göras aktivt av dig. Vi debiterar aldrig ditt konto utan ditt samtycke. Medan vi tar alla steg vi kan för att hjälpa dig, försök att skydda dig från att spendera mer pengar än du har råd. Om du fortfarande spenderar för mycket pengar kan du skicka ett e-postmeddelande via team@snapdate.se så blockerar vi ditt konto i 12 månader.

snapdate.se är endast lämplig för användare över 18 år. Om vi ​​misstänker att någon är minderårig blockerar vi omedelbart profilen. Om du själv är minderårig, skicka ett e-postmeddelande till team@snapdate.se så att vi kan blockera ditt konto. Du måste vara 18 år eller äldre för att vara medlem på vår webbplats, för med snapdate.se kan du ha spännande konversationer med fiktiva profiler. Webbplatsen innehåller därför fiktiva underhållningsprofiler där inga fysiska möten är möjliga.